Kategóriák
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Termékajánló
Termék részletek


JBL SediEx Pond 1 Kg

JBL SediEx Pond 1 Kg
8 490 Ft
Hatékony iszaplebontó granulátum kerti tavakhoz.
 • A JBL SediEx Pond egy hatékony, hasznos élőbaktériumot tartalmazó iszaplebontó granulátum.  Ez a speciális ásványi granulátum a lebontó baktériumokat közvetlenül a tó aljára juttatja, ahol azonnal megkezdődhet a felgyülemlett szerves hulladék lebontása, illetve megakadályozza, hogy a szerves hulladékok nem kívánt iszap formájában felgyűljenek, és a káros folyamatok meginduljanak.  Felhasználás: a tevi szezon kezdetekor, maj utána érdemes nyolc hetente redszeresen, az iszap lebontásának elősegítésére. Szerves hulladékok lerakódása, felhalmozódása esetén, illetve október közepén, még a fagyok beállta előtt, a tó téli tehermentesítése céljából.  Adagolás:
  1. komponens ( fehér por ): 50g / 1000 liter tó vízhez, minél nagyobb területen szétszórva, ügyelve arra, hogy a mélyebb részekre megfelelő mennyiség jusson.

  2. komponens ( ásványi granulátum ): 50g / 1000 liter tó vízhez. a teljes mennyiséget a tó felületére szórjuk, közvetlenül a szerves hulladék fölé. Fontos! Ügyeljünk arra, hogy a növények leveleire ne kerüljön, ha mégis rákerülne, bő vízzel mossuk le azt.    Figyelem! Irritáló hatású szer. Hidrogén-peroxid nátrium-karbónát adduktot tartalmaz. Szemkárosító hatása van, ha szembe kerülne azonnal bő vízzel mossuk ki, és keressünk fel orvost. A port ne lélegezzük be. Bőrrel való érintkezés után bő vízzel azonnal mossuk le. Úszótóban használva a kezelés után 24 óráig a tóban úszni tilos! Gyermekek elől elzárva tartandó!  1 kg 10.000 literhez elegendő.


 • Gyártó
  JBL
Webáruház készítés